Mijn werk


Over mij


Contact

Over mij

Hi! Ik ben Feya, een illustrator
& grafisch ontwerper uit Utrecht.

Tijdens mijn studie Communicatie en Multimedia Design ontdekte ik de kracht van illustratie. Ik voelde heel sterk dat ik mijn eigen verhaal wilde vertellen aan de wereld. Sindsdien ben ik niet alleen trotse eigenaar van Feya – Branding & illustratie maar ook van Boobie Babes. Boobie babes staat voor zelfliefde, positiviteit en doen waar jij gelukkig van wordt. Dit is mijn eigen rode draad door het leven geworden.

Mijn werk is bold, kleurrijk en speels. Mijn doel is om de wereld een stukje mooier te maken met behulp van kleur. Kleur maakt gelukkig! In ieder geval, mij wel. Inclusie, women empowerment en natuur zijn thema’s waar ik graag mee werk. Ik zou een wereld willen creëren waarin iedereen zichzelf kan zijn en iedereen kan doen wat hen gelukkig maakt. Graag help ik maatschappelijke en culturele organisaties met impact maken, hoe groot of klein ook.

Verder praten?

Branding

Illustratie

Grafisch ontwerp

Van brandingsessie tot aan
een volledig brandbook

(Editorial) illustratie, murals en geboortekaartjes

Verpakkingen, flyers en printmateriaal